top of page

10 בנובמבר 2025

סוף סוף סופגניות

סופגניות יש בשפע וכולם אוהבים אותן אבל הסופגניות באחים? הן לא מתאמצות להיות שום דבר חוץ ממה שהן:
בצק בריוש אפוי, מילוי עשיר וקרמי שאנחנו מכינים לבד ומפוצצות את הבית בריח של חג

עודכן: לפני 6 ימים

זה מתחיל אצלנו בבצק בריוש. כן — בריוש.

קליל ואווירֵי וכזה שנותן תחושת חמאה על הלשון עוד לפני הביס.

הבצק עומד, תופח, נושם.

אחר כך הוא נכנס לאפיה (ולא טיגון) — בדיוק בטמפרטורה הנכונה —

ויוצא זהוב, מבריק, עם טקסטורה שרק רוצה שתבצעו אותה באמצע.


אין פה גימיקים.

אין מילוי מוגזם שיוצא מכל הכיוונים, רק סופגניה טובה ומדויקת שאנחנו מחכים לה כל השנה.

כזו שממלאים בנדיבות אבל לא בהגזמה.


הטעמים שלנו ל-2025


סופגניית ריבת תות

בצק בריוש, מילוי ריבת תות מתוצרת בית שלנו


סופגניית קרם הדרים

מילוי קרם הדרים עשיר, כתר קליפות תפוז מסוכרות 


סופגניית פטל וורדים

קרם ורדים עשיר וריבת פטל שאנחנו מכינים


סופגניית שוקולד חלב ואגוזי לוז

קרם שוקולד חלב עבודת יד, קראמבל קקאו


סופגניית שוקולד עם ציפוי גנאש שוקולד

מילוי שוקולד עשיר, קרמי ונימוח, ציפוי גנאש מלמעלה. לאוהבי השוקולד!



אפשר לקחת מגש להדלקת נרות במשרד, למפגש עם המשפחה,

או פשוט לעבור בדרך בימי החג ולקחת אחת —

כי אין הרבה דברים שמחממים את הלב כמו סופגניה טרייה.


רוצים להזמין מראש? הזמינו לאיסוף עצמי כאן באתר או להזמנות גדולות שלחו לנו הודעה בווצאפ

עוד דברים שאנחנו עושים

bottom of page