- misrad haachim
- 8 ביוני
- זמן קריאה 1 דקות
עודכן: 30 ביולי
דוק היא מעין מעבדת ניסוי לחקר השאלה אם ניתן לקיים מטבח איכותי ועונתי שמתבסס על חומרי גלם מקומיים בלבד. ללא שום חומרי גלם מיובאים.
זה היה מסע ארוך ומרתק שנמשך עד היום.
יצאנו להכיר יצרנים, חקלאים וייננים מצפון עד דרום ופגשנו אנשים נפלאים וזכינו בחברים ושותפים לדרך.
כדי לחגוג יחד אתכם אנחנו רוצים לבשר, שבכל יום שני בעתיד הנראה לעין ועד שנחליט אחרת, נערוך ערבים ״סיטונאיים״ בהם נציג את תפריט היין המיוחד שלנו במחירים כאלו שלא תצטרכו לחשוב על הכיס.
אנחנו רוצים שתוכלו לחוות ולחקור אותו בנינוחות. בטח בתקופה בה המחירים רק מאמירים והמסים עולים לטובת הסכמים ״קואליציוניים״….
ללא אותיות קטנות וללא הגבלת שעות.
אנחנו רוצים להגיד תודה ליצרנים ולהמשיך לתמוך בתעשיית היין הקטנה, המופלאה והחבולה הזו.
בכל ערב יהיו גם כמה בקבוקים שלדעתנו הם אבני- חן אמיתיות, נדירים ומתיישנים וגם הם ימכרו במחירים לא הגיוניים. אנחנו רוצים שתוכלו לשתות ולחוות בלי רגשות אשם.
יש עוד כמה הפתעות בקנה אבל נספר עליהן בהמשך כי חפרנו,
בקיצור זמן משוגע לפנינו…
תודה לצוותים הנדירים לאורך השנים ובעיקר לכם האורחים שממשיכים לבוא למקום הזה שנקרא ״דוק״.
ממליצים למהר ולהזמין מקומות.
נתראה ולחיים!

