- misrad haachim
- 22 במאי
- זמן קריאה 1 דקות
החל מבייגל עלי גפן ובתוכו ג׳יבנה ולאבנה, מקל בצל ירוק מקורמל, דיפלומט ריקוטה נקטרינות ודובדבנים (תקראו את זה רגע עוד פעם) וכמובן הנסיכה של החג - עוגת גבינה באסקית אפויה, שהיא מבחינתנו ארוחה בפני עצמה. יחד עם מגשי גבינות בוטיק, ריבות ויינות מקומיים.

יש כאן תכלס את כל מה שצריך כדי לערוך אצלכם בבית או במשרדים שולחן חג שכולו תוצרת ישראלית. כל המאפים שאתם רואים כאן הם במהדורה מוגבלת במיוחד לחג.